Frutseltjes
 

Onze ambassadeurs

 
Chi Natural Life

Chi Natural Life draagt frutseltjes een warm hart toe:

“Vera nam contact met ons op omdat op de frutsels vaak essentiële oliën gebruiken, lavendel om rustig te worden en lekker te slapen of mandarijn voor een vrolijk gevoel.

Geuren spelen een ongemerkte, maar zeer belangrijke rol in ons leven en kunnen een positieve invloed hebben op het gevoel van een kind. Daarom sponsoren wij met veel plezier de essentiële oliën. Wij vinden het een prachtige manier om kinderen steun te geven door een frutsel met geur!"

 

Janneke van Bemmel

“Het is altijd leuk om iets voor Frutseltjes te schrijven, te maken of te redigeren. Het voelt goed omdat het zo kinderlijk eenvoudig is, maar misschien juist daarom zo belangrijk. Het verhaal achter Frutseltjes is toegankelijk voor kinderen en tegelijkertijd kan het zoveel kinderen helpen. Even weg van de stress, even gewoon kind zijn…”

Janneke van Bemmel

 

Scheepjes

Scheepjes ondersteunt Frutseltjes en haar Kanjers, omdat zoiets als een kleine frutsel grootse impact kan hebben op het leven van een kind. Daarom voelen we ons vereerd dat ons garen voor dit project gebruikt wordt.