Frutseltjes
 
Kanjer van Frutseltjes

Kanjer of ambassadeur worden?

Als je Kanjer wordt van frutseltjes krijg je deze button (speld) die je op je tas of jas kunt doen. Zo laat je zien dat je frutseltjes een goed idee vindt en dat je het belangrijk vindt dat het goed gaat met kinderen in de wereld. Dat ze niet zoveel zorgen hebben, niet zo bang hoeven te zijn en dat ze niet zoveel stress (zenuwen) hebben. Dat alle kinderen zich veilig kunnen voelen en plezier kunnen maken.

Als je zelf ook een friemelfrongel of frutsel wilt hebben stuur je ons een mailtje, zeg je wat je lievelingskleur is en dan sturen we hem naar je toe (wel even overleggen met je vader/moeder/ voogd of begeleider). Maak er een foto van en schrijf kort hoe je de frutsel gebruikt en stuur dat in je mail. Wij plaatsen jouw foto en verhaaltje op een mail en wij plaatsen jouw foto en verhaaltje op de kanjerpagina.

 

 
Ambassadeur van Frutseltjes

Grote mensen die frutseltjes ook heel belangrijk vinden, kunnen ons een mailtje sturen waarin je je verhaal vertelt en ons ondersteunt. Je ontvangt van ons deze button en we plaatsen je verhaal op de website als jij dat goed vindt.